Vores Rejseselskabet

Mandag d. 1/2 2004

Tidligere var vores rejseselskab som hed Fællesrejse for døve, den er nu nedlagt, Efter megen uro med hensyn til betalinger.

Den 11. november 2011 dukker er et nyt rejseselskab, som består af tidligere medarbejder hos Fællesrejser. På fotoet ses Ib og Kenneth, som ønsker os alle godt nytår.
 Her er et udklip fra deres hjemmeside:

Om VisualTravel er dit nye rejsebureau! - Ferie på tegnsprog
Vi har flere års erfaring i afvikling af rejser, og vi glæder os meget til at tilbyde dig mange spændende rejser med tegnsprog til hele verden!
Kontakt os på
mail@visualtravel.dk

Mission

Vores mål med VisualTravel er at give vores kunder oplevelser uden stress og jag

Selv om man ofte siger, at verden er lille, er der i virkeligheden mange spændende steder, som du sikkert endnu mangler at udforske, og vi vil gøre alt for, at du kan få de bedste oplevelser ud af de rejser, som vi udbyder. Rejserne sker i et behageligt tempo, med gode fridage og ophold undervejs på lange busture. Vi sørger også for, at hotellerne så vidt muligt ligger centralt i byen. Her vil vi gøre den forskel at stikke fingrene i jorden og fornemme, hvor du, som vores kunde, vil hen. Vi vil udforske rejsemarkedet og finde de allerbedste priser. Desuden er der altid erfarne døve med som rejseledere for dig.

Deraf vores motto: Ferie på tegnsprog

Beskrivelse

VisualTravel er dit nye rejsebureau!

Vi har flere års erfaring i afvikling af rejser, og vi glæder os meget til at tilbyde dig mange spændende rejser med tegnsprog til hele verden!

Generel information

Medlem af Rejsegarantifonden nr. 2367

Grundlæggende oplysninger

Grundlagt

11. november 2011



Sted



Produkter

Fly, bus og krydstogter – vi tilbyder enhver form for rejse til enhver smag/pris.

Kontaktinformation

Seneste kommentarer

22.06 | 16:56

hej steen . laver du slægtsforskning på geni? er det din profil https://www.geni.com/people/Anna-Schr%C3%B8der/6000000175994921885 .
mv
Allan Pedersen

Del siden