At rejse er at leve

LONDON JULI 2013

Mandag d. 8. juli

Udrejse fra Danmark til London

Flyver direkte fra Danmark med Norwegian og ankommer til London om eftermiddagen. Derefter køres til vores hotel, St. Giles midt i byen

Tirsdag d. 9. jul

Sightseeing i London

I dag starter vi med en byrundtur i London, hvor vi skal se alle de kendte seværdigheder. Trafalgar Square med statuen af Lord Nelson, Whitehall, Downing Street no. 10, hvor den britiske premierminister bor, Londons vartegn Big Ben, Houses of Parliament, den kgl. kirke Westminster Abbey med de mange mindesmærker og grave for kendte personer. Vi ser også et af Londons nyere og meget populære turistattraktioner, det enorme pariserhjul The London Eye. Ved frokosttid vil der være mulighed for at købe frokost ved det meget hyggelige Covent Garden. Derefter ser vi den fantastiske Tower Bridge og Tower of London. Tower of London er omgærdet af myter, og de berømte Beefeaters bevogter som altid stedet sammen med de sorte ravne. Om eftermiddagen er vi tilbage på hotellet.

Onsdag d. 10. jul

Dagen er på egen hånd

Da vores hotel ligger få meter fra Oxford Street, er det naturligvis meget oplagt at bruge tid på at slentre op og ned ad den berømte shoppingsgade. Der er naturligvis utallige andre muligheder, - tag f.eks. en sejltur på Themsen, besøg et af de mange gratis museer, tag en tur op i London Eye, eller slap blot af med en pint i en af de mange hyggelige pubs.

Torsdag d. 11. jul

Harry Potter Studio Tour

I dag skal vi på en meget spændende tur uden for London. Vi kører til Warner Bros Studios. Når nu dørene åbnes til studierne, hvor det hele begyndte, har du for første gang mulighed for at komme med bag kulisserne og se indspilningsstedet for den største filmsucces gennem tiderne. Du ser alt fra de fantastiske kostumer, Great Hall, Dumbledore’s kontor, professor Umbridge’s værelse på Trolddomsministeriet, går på de berømte brosten i Diagon Alley og ser butikken med Ollivander’s tryllestave, Harrys Nimbus 2000, drengenes sovesal, Hagrid’s hytte og motorcykel plus meget, meget mere - også ting, som kameraet ikke viste.


Fredag d. 12. juli

Dagen er på egen hånd

Da vores hotel ligger få meter fra Oxford Street, er det naturligvis meget oplagt at bruge tid på at slentre op og ned ad den berømte shoppingsgade. Der er naturlig utallig andre muligheder, - tag f.eks. en sejltur på Themsen, besøg et af de mange gratis museer, tag en tur op i London Eye, eller slap blot af med en pint i en af de mange hyggelige pubs.

Lørdag d. 13. jul                                             Hjemrejsen

Seneste kommentarer

22.06 | 16:56

hej steen . laver du slægtsforskning på geni? er det din profil https://www.geni.com/people/Anna-Schr%C3%B8der/6000000175994921885 .
mv
Allan Pedersen

Del siden